Behaal je streefgewicht met een online afslankprogramma

Afvallen is vaak lastig. Waarom? Omdat je vaak nog niet de juiste kennis en mindset in huis hebt om het voornemen om af te vallen te laten slagen. Door het volgen van een online afslankprogramma is het ook voor jou mogelijk om dit jaar je streefgewicht te behalen. Je moet dan een bepaald traject volgen, waar je doorgaans niet alleen voor staat. Je wordt wellicht persoonlijk begeleid door een coach. Ook zijn er afslankprogramma's waarbij je toegang hebt tot een eigen online omgeving. Doorgaans is er dan de mogelijkheid tot persoonlijk contact. Tijdens een persoonlijk contact kan bijvoorbeeld de voortgang worden besproken en kunnen er wellicht ook vragen worden gesteld. 

Kiezen voor een online afslankprogramma

Je wilt snel, gemakkelijk en gezond afvallen. Daarom heb je besloten om af te vallen door gebruik te maken van een online afslankprogramma. Bij dit afslankprogramma wordt er van tevoren een bepaald streefgewicht vastgesteld. Door te kiezen voor een online afslankprogramma weet je precies waar je aan toe bent en wat je moet doen om je ideale gewicht te behalen. Daarom is de kans groot dat je erin slaagt om je ideale gewicht te bereiken. Bovendien behoud je door het volgen van een afslankprogramma ook een gezonde levensstijl. Volg je een online afslankprogramma? Dan hoef je geen genoegen te nemen met een crashdieet, tijdelijk gewichtsverlies of eindeloos ge-jojo.

Afvallen en het resultaat behouden

Een online afslankprogramma heeft overigens niet alleen als doel om af te vallen. Het behaalde resultaat moet natuurlijk ook behouden blijven. Hoe kun je gezond en blijvend afvallen? Door nieuwe eetgewoonten aan te leren. Een online dieetprogramma biedt doorgaans hulp bij het gezond eten. Je wordt dan bijvoorbeeld stap voor stap gecoacht door een dieetcoach. Van hem of haar ontvang je dan vaak ook informatie over gezonde voeding en recepten. Dankzij de door de dieetcoach geboden hulp kun je langzamerhand gezonde en gebalanceerde keuzes maken wat betreft jouw voeding. Ook weet je wat je moet doen om je streefgewicht te behouden. Is het afslankprogramma voorzien van een dashboard? Dan kun je jouw voortgang zelf bijhouden. 

Afvallen in vier stappen

Volg je een online afslankprogramma? Dan moet je vier stappen zetten. Tijdens de eerste stap gebruik je de maaltijdvervangers van het door jou gevolgde dieet. In de volgende stappen worden die maaltijdvervangers steeds vaker ingewisseld voor gewone maaltijden. Zo wordt de avondmaaltijd een gewone maaltijd met een mager stukje vlees of vis of groente. Ook worden de koolhydraten geleidelijk verhoogd. In stap 4 bestaat jouw dagmenu doorgaans hoofdzakelijk uit gezonde maaltijden. 

 

Gerelateerd

Populair

Leuke geschenken voor in een kerstpakket

Als de feestdagen weer in zicht komen beginnen steeds meer mensen zich druk te maken over kerst. Het is natuurlijk niet zo dat mensen...

Tips voor een succesvolle verkoop van je woning

Het verkopen van je woning is een zeer grote stap in je leven. Voordat je de keuze maakt om je huis in de verkoop...

Fietsen 2.0

Probeer jij vaker de auto te laten staan om te besparen op benzinekosten? Door een elektrische fiets te kopen, worden jouw fietsritten een stuk...