De leukste cadeaus voor een 21 diner

21 diners zijn voor sommige mensen een redelijk nieuw begrip, maar deze diners zijn nu helemaal hip in Nederland. Als iemand 21 wordt, geeft hij/zij een groot diner voor alle vrienden en vriendinnen, traditioneel gezien bij de ouders thuis. Bij dit soort diners horen alle vrienden ook een groot cadeau te geven aan de jarige. Maar wat is nou een gepast cadeau voor een 21 diner? In deze blog lees je over een paar leuke ideeën zoals een sieraad van Kaya Sieraden.

Een mooi sieraad

Een cadeau dat vaak wordt gegeven bij 21 diners, is een mooi sieraad. Vrienden en vriendinnen die te gast zijn op het diner leggen dan allemaal een bepaald bedrag in om hier een sieraad van te kopen. Soms krijgt de jarige inspraak in wat voor sieraad dit wordt, maar soms beslissen de vrienden dit zelf. Sieraden met vingerafdruk zijn leuke persoonlijke cadeaus, omdat dit een erg bijzonder cadeau is. Als jarige is het heel speciaal om van al je vrienden samen zo’n waardevol cadeau te krijgen dat met zorg is uitgezocht. Het leuke is dat er voor elk persoon wel een mooi sieraad te vinden is en dit heel zorgvuldig uitgezocht kan worden aan de hand van iemands stijl en persoonlijkheid. Bovendien kan je een sieraad natuurlijk voor lange tijd heel dicht bij je dragen, waardoor de jarige ook lang plezier kan beleven van dit cadeau. Ook voor mannen zijn er mooie persoonlijk sieraden zoals heren armband graveren

Een bijzondere activiteit

Als de jarige geen specifieke wensen heeft en voor jouw gevoel bijna alles al heeft, dan kan het leuk zijn om een ervaring te geven in plaats van een cadeau. Het leuke van een ervaring is dat je het zo groot of klein kan maken als je zelf wil. Als je in je eentje een cadeau geeft, kun je bijvoorbeeld de jarige een keertje mee uit eten of lunchen nemen of een andere leuke activiteit plannen. Als je een cadeau met de hele vriendengroep doet, kun je het veel grootser aanpakken. Als de jarige bijvoorbeeld een vriend of vriendin heeft, zou je hem/haar zelfs kunnen trakteren op een weekendje weg met de vriend(in). Dit zijn ook cadeaus die de jarige niet snel zal vergeten, omdat er veel leuke herinneren gemaakt zullen worden. 

Een uitgebreid cadeaupakket

Hoewel er vaak grote cadeaus worden gegeven bij 21 diners, hoeft dit niet perse. Als de jarige geen grote wensen heeft dan is het natuurlijk zonde om veel geld uit te geven aan een duur cadeau. Wat dan net zo leuk is, is om een pakketje samen te stellen van een aantal kleinere cadeaus. Krijgt de jarige een nieuwe telefoon van haar ouders? Voeg dan bijvoorbeeld een iphone 12 hoesje toe aan dit pakket. Is de jarige een echte modeliefhebber? Dan kun je er ook een leuk tasje of accessoire bij doen.