Duitse degelijkheid op twee wielen: 2 vertrouwde Duitse merken voor elektrische fietsen

0
208

Wanneer men praat over vervoersmiddelen wordt er vaak gesproken over de Duitse degelijkheid. Zo worden Duitse auto’s gezien als zeer goede vervoersmiddelen, maar op het gebied van fietsen is dit niet anders! Er zijn diverse fietsenmerken die al tientallen jaren bestaan. Deze fietsmerken gaan ook met hun tijd mee en hebben tegenwoordig elektrische exemplaren in hun assortiment opgenomen. Ben je ook op zoek naar een degelijke en betrouwbare elektrische fiets? In dit artikel kun je 2 Duitse fietsmerken ontdekken die je kunt vertrouwen als het gaat om elektrische fietsen!

Kalkhoff

Kalkhoff e-bikes zijn elektrische fietsen die worden geproduceerd door het Duitse fietsenmerk Kalkhoff. Het fietsenmerk is al meer dan 100 jaar actief in de fietsindustrie en heeft in al deze jaren een uitstekende reputatie opgebouwd voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige fietsen. Deze Kalkhoff e-bikes zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten fietsers, van stadsfietsers tot sportieve fietsers. Zo is er voor elke fietsliefhebber een geschikt exemplaar te vinden. Een van de kenmerken van een Kalkhoff fiets is hun innovatieve technologie. Het merk maakt gebruik van krachtige en betrouwbare motoren en batterijen die zorgen voor een soepele rijervaring. Hierdoor zal je merken dat je, ondanks de snelheid van de elektrische fiets, een optimaal gebruiksgemak zal ervaren. De motoren zijn vaak geïntegreerd in het frame van de fiets, waardoor ze nauwelijks opvallen en je dus ook niet in de weg zitten tijdens het fietsen. Dit zorgt er ook voor dat de elektrische fiets er een stuk sportiever uitziet.

Riese & Müller

Ook Riese & Müller is een Duits merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Het bedrijf is opgericht in 1993 en heeft in de afgelopen 30 jaar een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie en design. Het bedrijf begon met het produceren van de traditionele fietsen en is later met de tijd meegegaan. Riese & Müller produceert elektrische fietsen in verschillende categorieën, waaronder stadsfietsen, mountainbikes en zelfs cargo-bikes. Het bedrijf streeft ernaar om elke fiets aan te passen aan de individuele behoeften van de klant en biedt daarom verschillende maten, kleuren en componenten aan. Riese & Müller heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn innovatieve ontwerpen en wordt beschouwd als een van de toonaangevende merken op het gebied van elektrische fietsen in Europa. Kortom, dit bedrijf ademt de Duitse degelijkheid waar Duitse vervoersmiddelen zo geroemd om worden.