Een leuke gekleurde wand zonder te verven

Ben je aan het verbouwen en op zoek naar een leuk kleurtje voor aan de muur? Wanneer je een ander kleurtje op de muur wilt hebben dan puur weg wit, kun je verschillende manieren gebruiken om een leuk kleurtje en patroontje op de muur te krijgen. Zo kun je gebruik maken van platen, behang of verf. Allemaal zo zijn voordelen. Ook is het allemaal van verschillend materiaal gemaakt. Wil je weten wat bij jou past? Lees dan verder.

Een plaatje staat op je kaartje

Als je in je interieur een leuk kleurtje of patroontje op de muur wilt hebben, kun je er voor kiezen om gebruik te maken van platen. Als je bijvoorbeeld een betonlook wilt doen, kun je gebruik maken van een betonlook plaat. Een betonlook plaat kun je dan eenvoudig aan de muur bevestigen. Een betonlook plaat bevestigen is geen hogere wiskunde en iedereen zou een betonlook plaat kunnen ophangen.

Daarnaast is het zo dat je niet altijd een betonlook plaat bevestigt. Wanneer je namelijk een grotere oppervlakte hebt, heb je meerdere betonlook platen nodig. Je kunt een betonlook plaat eenvoudig los kopen, maar ook meerdere betonlook platen in een pakket. Zo heb je genoeg platen om op je muur te bevestigen.

Een lekker gekleurd wandje

Wanneer je een gekleurde wand hebt, wil je graag een goed gekleurde mat die ervoor zorgt dat je geen last hebt van kleurverschil. Een valchromat helpt daarbij. Valchromat is een nieuw materiaal dat veel wordt gebruik bij verschillende producties. Zo worden bijvoorbeeld meubilair gemaakt van valchromat. Dit komt doordat valchromat volledig dezelfde kleur is. Als je een valchromat gaat bewerken, zal je geen last kunnen krijgen van kleurverschil. Je zal dus niet zien wanneer je een deel meer hebt bewerkt dan het andere deel. De kleur blijft bij het valchromat volledig en net zoals die was en dat is natuurlijk wel zo goed om te weten.

Plak die maar zodat je een goede keuze zult maken.

Naast de verschillende platen kun je er voor kiezen om behang te laten plakken. Behang is namelijk heel erg eenvoudig en prettig materiaal. Behang is namelijk heel gemakkelijk met behanglijm aan te brengen. Een paar rollen behang naast elkaar en je muur is helemaal klaar.

Behang is er in elke soort en maat. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bloemetjes patroon of een marmeren look. Met behang zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo heb je keuze genoeg en kan je kiezen voor welk behang je dan ook maar wilt.

 

 

Gerelateerd

Populair