Ga voor surf lessen naar Telstar Beach

Geniet jij ook zo van windsurfers tijdens een storm op zee, en denk je dan, dat zou ik ook weleens willen doen? Bedenk dat de surfers die je in de branding ziet stunten, als beginner met surf lessen zijn begonnen. Later zijn het ervaren surfers geworden, maar hun eerste stap was misschien wel surf lessen bij Telstar Beach. Aldaar hebben zij dan voor het eerst een surfplank van dichtbij gezien, kregen zij de kick te pakken, en trotseren zij een storm op zee als sport.

Op een meer beginnen

Het is beter om niet met windkracht 9 de zee op te gaan om het surfen onder de knie te krijgen. Je eerste ervaringen opdoen als kite- of windsurfer kun je het beste doen op een meer waarin je niet af kan drijven. Bij strand Horst is een ondiep meer, en onder toezicht van ervaren instructeurs kun je daar ervaring opdoen. De instructeurs zijn allemaal gediplomeerd, dus voor surf lessen ben je daar op het juiste adres. Sterker nog, deze locatie is een CWO en VDWS erkende surfschool.

Een beachclub waar je kan trouwen

Je leest het goed, wil je surf lessen gaan volgen, en ineens gaat de tekst over in het huwelijk treden. Deze subtitel geeft alleen aan dat deze locatie meer activiteiten heeft dan alleen het volgen van surf lessen. Feesten of groepsuitjes zoals bedrijfsuitjes, het is allemaal mogelijk op zijn minst bespreekbaar. Het is een beachclub, en dat tussen Ermelo en Harderwijk in. Het is dus gelegen in het midden van Nederland en via de A28 makkelijk te bereiken. 

Jong geleerd is oud gedaan

Dit oude gezegde is wel waar. Het is mogelijk dat diegene die je tijdens een storm in de branding ziet stunten, als kind met deze sport begonnen is. Het is dan ook leuk om surf lessen te volgen vanuit school. Het is een gegeven dat de jeugd teveel zit, en een dag met een surfplank een veilig meer op is alleen maar gezond. Overweeg eens voor een schoolreisje een bezoekje aan Telstar Beach voor surf lessen. Misschien raken de kinderen enthousiast en willen zij graag op surfkamp? Wat ook mogelijk is, is dat zij nog een keer terug willen om enkel het materiaal te huren? In ieder geval is er bij eerder genoemde locatie aan de A28 veel meer mogelijk dan enkel surf lessen. 

Gerelateerd

Populair

Last van muizen? Dit moet je doen

Het is erg vervelend als je last hebt van muizen. Het kan je een erg vies gevoel geven en dat is ook erg logisch...

Waar moet je op letten als je een printer gaat kopen?

Ondanks dat de printer nog niet zo lang op de markt is ten opzichte van veel andere producten, zijn de printers door de jaren...

Wat zijn de mooiste visregio’s voor een visvakantie?

Voor veel mensen is een vakantie niet compleet zonder een dagje aan het water. Of je nu kiest voor een rustige wandeling langs de...