Ga voor surf lessen naar Telstar Beach

Geniet jij ook zo van windsurfers tijdens een storm op zee, en denk je dan, dat zou ik ook weleens willen doen? Bedenk dat de surfers die je in de branding ziet stunten, als beginner met surf lessen zijn begonnen. Later zijn het ervaren surfers geworden, maar hun eerste stap was misschien wel surf lessen bij Telstar Beach. Aldaar hebben zij dan voor het eerst een surfplank van dichtbij gezien, kregen zij de kick te pakken, en trotseren zij een storm op zee als sport.

Op een meer beginnen

Het is beter om niet met windkracht 9 de zee op te gaan om het surfen onder de knie te krijgen. Je eerste ervaringen opdoen als kite- of windsurfer kun je het beste doen op een meer waarin je niet af kan drijven. Bij strand Horst is een ondiep meer, en onder toezicht van ervaren instructeurs kun je daar ervaring opdoen. De instructeurs zijn allemaal gediplomeerd, dus voor surf lessen ben je daar op het juiste adres. Sterker nog, deze locatie is een CWO en VDWS erkende surfschool.

Een beachclub waar je kan trouwen

Je leest het goed, wil je surf lessen gaan volgen, en ineens gaat de tekst over in het huwelijk treden. Deze subtitel geeft alleen aan dat deze locatie meer activiteiten heeft dan alleen het volgen van surf lessen. Feesten of groepsuitjes zoals bedrijfsuitjes, het is allemaal mogelijk op zijn minst bespreekbaar. Het is een beachclub, en dat tussen Ermelo en Harderwijk in. Het is dus gelegen in het midden van Nederland en via de A28 makkelijk te bereiken. 

Jong geleerd is oud gedaan

Dit oude gezegde is wel waar. Het is mogelijk dat diegene die je tijdens een storm in de branding ziet stunten, als kind met deze sport begonnen is. Het is dan ook leuk om surf lessen te volgen vanuit school. Het is een gegeven dat de jeugd teveel zit, en een dag met een surfplank een veilig meer op is alleen maar gezond. Overweeg eens voor een schoolreisje een bezoekje aan Telstar Beach voor surf lessen. Misschien raken de kinderen enthousiast en willen zij graag op surfkamp? Wat ook mogelijk is, is dat zij nog een keer terug willen om enkel het materiaal te huren? In ieder geval is er bij eerder genoemde locatie aan de A28 veel meer mogelijk dan enkel surf lessen. 

Gerelateerd

Populair

Leuke geschenken voor in een kerstpakket

Als de feestdagen weer in zicht komen beginnen steeds meer mensen zich druk te maken over kerst. Het is natuurlijk niet zo dat mensen...

Tips voor een succesvolle verkoop van je woning

Het verkopen van je woning is een zeer grote stap in je leven. Voordat je de keuze maakt om je huis in de verkoop...

Fietsen 2.0

Probeer jij vaker de auto te laten staan om te besparen op benzinekosten? Door een elektrische fiets te kopen, worden jouw fietsritten een stuk...