Schleich speelgoed voor de kerst

Het wordt langzaam weer kouder buiten en de kerstdagen komen er weer. Het is weer tijd voor gezellige lichtjes in de straten en in huis maar natuurlijk ook voor kadootjes onder de boom. Een van de lastigste vragen zal altijd blijven wat moet je iemand kado geven, vooral tijdens de kerst. Voor jongere kinderen is er een erg goede optie, namelijk schleich paarden. Voor de kinderen die minder hebben met paarden zijn er natuurlijk ook andere schleich dieren. 

 

Waarom schleich zo leuk is om mee te spelen

Misschien ben je al wat bekender met de speelfiguurtjes van schleich, ze zijn namelijk wel te vinden in de meeste speelgoedwinkels maar natuurlijk ook online. Er zijn een aantal verschillende series van schleich, zo heb je wild life, farm life, horse club, dinosaurs, bayala en eldrador. Zo heb je keuzes zat voor de kinderen om aan hun wensen en interesses te voldoen. Voor elk kind wel iets leuks dus! Het zijn namelijk erg leuke kadootjes om hun fantasie mee te prikkelen en rollenspel te stimuleren. 

 

De wilde dieren en boerderijdieren zijn namelijk erg leerzaam voor kinderen om verschillende dieren te leren herkennen en de namen daarvan te onthouden. 

De schleich paarden oftewel de horse club zijn erg geliefd onder de paardenfans, zo worden ze ook vaak toegevoegd aan een surprise lijstje. Ook op social media zie je dat de horse club erg geliefd is, er zijn allerlei tutorials te vinden waar meisjes hun eigen paarden tuigjes maken voor de schleich paardjes. Maar ook de paarden complete makeovers geven door ze net wat anders te verven met acrylverf. De populairste versie hiervan zijn de schleich paardenstallen.

 

Voor jongens of kinderen die het niet zo hebben op paarden zijn er ook natuurlijk wat stoerdere dieren die ook erg leuk zijn om mee te spelen. Zo zijn er stoere dinosaurussen en zeker niet te vergeten de schleich bayala serie, dit is de serie met leuke elfen en eenhoorns. 

 

Het merk schleich

Het duitse merk schleich bestaat al een tijdje namelijk sinds 1935. De kunststof figuren zijn bijna onverwoestbaar wat ideaal is voor jonge kinderen. De kwaliteit van het kunststof is te danken aan de jarenlange ervaring van het merk. Daarnaast zijn het ook figuurtjes die sprekend op hun echte voorgangers lijken, zo is het oog voor detail overal aan te merken. De neusjes van de paarden en koeien glimmen een beetje zoals in het echt. 

 

Gerelateerd

Populair

Bijzondere wand cirkels: de perfecte slaapkamer schilderijen

Heb je ooit van wand cirkels gehoord? Ze zijn de perfecte slaapkamer schilderijen om je kamer een uniek en modern tintje te geven. Ze...

Geef je slaapkamer een nieuwe look met steen behang!

Heb je er ooit aan gedacht om je slaapkamer een nieuwe uitstraling te geven zonder te investeren in dure decoraties of meubilair? Misschien is...

Geef je horecazaak een vintage tintje met super seat meubels!

Ben je op zoek naar een manier om je horecazaak een unieke uitstraling te geven? Overweeg dan eens om te investeren in Super Seat...