Waar kan je allemaal glijmiddel kopen?

Glijmiddel is een vloeibare stof die wordt gebruikt tijdens de seks om de penis te laten glijden, maar het wordt ook vaak gebruikt bij het maken van een echo. Als je glijmiddel wilt kopen, dan kan dat in allerlei publieke winkels, maar daar zitten de meeste mensen niet op te wachten. Het is namelijk nog steeds een taboe om glijmiddel in een winkel aan te schaffen en hetzelfde geldt voor condooms. Hier vind je meer informatie over waar je allemaal glijmiddel kan kopen. Dit is erg handig als je het ongemakkelijk vind om glijmiddel in een fysieke winkel aan te schaffen. 

 

Bestel glijmiddel online 

Als je het erg ongemakkelijk vind om glijmiddel te kopen bij een supermarkt of een drogisterij, dan kan je altijd nog glijmiddel online bestellen. Dit kan je bestellen bij speciale webwinkels die zich richten op het verkopen van seksartikelen, maar het is ook mogelijk om glijmiddel bij de webshops van een drogisterij of een supermarkt te bestellen. Het grootste voordeel hiervan is dat je bestelling altijd discreet wordt verpakt. Dat houdt in dat niemand aan het pakketje kan zien wat de inhoud ervan is. Dus de buren hebben geen idee wat je besteld hebt en hetzelfde geldt ook voor de bezorger. Ook heb je online altijd een groter aanbod aan glijmiddel dus je kan ook allerlei verschillende glijmiddel met smaak vinden op het internet. In de meeste gevallen heb jij je bestelling de volgende werkdag in huis. 

Bezoek een seksshop 

Het is niet erg fijn als je naar een supermarkt of een drogisterij moet gaan om glijmiddel te kopen. Je kan er daarom ook voor kiezen om glijmiddel bij een seksshop te kopen. Seksshops richten zich volledig op het verkopen van seksartikelen en daardoor ga jij je beter op je gemak voelen. Het grootste voordeel van het kopen van glijmiddel in een seksshop, is dat er altijd een medewerker aanwezig is die jou kan adviseren. Ook is er altijd een zeer groot aanbod aan glijmiddel verkrijgbaar en dat is natuurlijk zeer fijn. Glijmiddel kopen kan je dus het beste doen bij een seksshop. 

 

Laat iemand anders glijmiddel voor je kopen 

Je kan er ook altijd voor kiezen om iemand anders glijmiddel voor jou te laten kopen bij een supermarkt of een drogisterij. Dit is niet altijd gewenst omdat glijmiddel voornamelijk gebruikt wordt voor privézaken. Het is daarom handig om gewoon glijmiddel via het internet te bestellen.

Gerelateerd

Populair

Last van muizen? Dit moet je doen

Het is erg vervelend als je last hebt van muizen. Het kan je een erg vies gevoel geven en dat is ook erg logisch...

Waar moet je op letten als je een printer gaat kopen?

Ondanks dat de printer nog niet zo lang op de markt is ten opzichte van veel andere producten, zijn de printers door de jaren...

Wat zijn de mooiste visregio’s voor een visvakantie?

Voor veel mensen is een vakantie niet compleet zonder een dagje aan het water. Of je nu kiest voor een rustige wandeling langs de...