De chocolade maanden

Wat is altijd een goed idee om iemand te geven, of het nou romantisch bedoelt is, of vriendschappelijk, of puur om iemand te bedanken? Dat klopt, chocola! Denk je eens in; bonbons voor oma, een chocoladebanket vol chocolaatjes met praliné voor het afstuderen, chocolade melk met slagroom tijdens de koude wintermaanden, chocolaatjes om iemand te bedanken voor zijn harde inzet. Chocola is altijd een goed idee. Nu kunnen de smaken verschillen, maar dit is meestal alleen in witte chocola, melkchocola, of pure chocolade!

Omdat je voor zoveel gelegenheden zo veel keuze in chocola hebt, willen wij je een handje helpen. Heb je toevallig iets te vieren? Kijk dan eens naar de ‘Gefeliciteerd’ chocolade! Een van de bijzondere aanbiedingen die de Chocolate Company aanbied, zijn blokjes met heerlijke, echte chocolade aan een houten lepeltje. Deze kun je in een beker met bijvoorbeeld hete melk doen, en zo een heerlijke warme chocomelk maken. En niet zomaar en chocomelk; je kunt namelijk de smaken zelf uitkiezen. Ze hebben bijzondere smaken toegevoegd aan hun assortiment waaronder lemongrass chocolade, creamy marshmellow, en cookie coconut. Wat een feest voor je smaakpapillen!

Deze chocolade lekkerijen hoef je niet alleen te geven als een chocolade felicitatie, overigens. Chocolade wordt immers altijd gewaardeerd! Wat je ook kunt doen, is met een vriend, vriendin of groep een chocolade high tea houden met de ‘High Choc at Home’! Dit is een uitgebreid chocoladepakket  voor een gezellige chocolade High Tea. In de potjes zitten twee smaken fondue, een potje truffels, twee romige Hot Choc Spoons om je eigen chocomelk mee te maken én een doosje bonbons om te delen! Heerlijk toch?

In deze koude maanden is het heel prettig om je lekker warm aan te kleden, verwarming aan te zetten en met een warme chocomelk of doosjes bonbons op de bank te kruipen. Zet een leuke filmklassieker op (wij raden aan: Charlie en de chocoladefabriek) en genieten maar.
Chocolade is voor samen of voor alleen, aan jou de keus. Wij snappen heel goed dat je niet alles wilt delen!
Vergeet overigens niet dat het bijna februari is, de maand van de chocola. Waarom dit zo is? Omdat je op Valentijnsdag je partner, geliefde, vriend of vriendin of crush een cadeautje geeft om ze te laten zien hoeveel je ze waardeert. Dit druk je natuurlijk uit in chocola! Chocolade hartjes, snoepjes, bonbons, alles kan.

Geniet van deze maanden, chocola, en elkaar.

 

 

Gerelateerd

Populair

Bekende en minder bekende blauwe druivenrassen

Er zijn veel verschillende druivenrassen in de wereld. Van blauwe druivenrassen worden vooral rode wijn en rosé wijn gemaakt. Zowel in de oude als...

Alles over online marketing

Heb jij al eens gehoord van de termen; online marketing bureau en marketing automation? Het klinkt behoorlijk moeilijk als je het zo hoort! Gelukkig...

Schleich speelgoed voor de kerst

Het wordt langzaam weer kouder buiten en de kerstdagen komen er weer. Het is weer tijd voor gezellige lichtjes in de straten en in...