De lente staat voor de deur, ook bij jou?

De zon begint steeds vaker te schijnen en de temperaturen worden dragelijk om buiten te zijn. Heerlijk is dat toch? Je kan weer genieten van de zon, de bloemen staan in bloei en het is daarom ook tijd om de lente in huis te halen. Of je dit nou doet door middel van bloemen in huis te halen, of je garderobe een opfris beurt te geven. Dat is natuurlijk geheel aan jou, maar je kan het natuurlijk ook allebei doen.

 

Fris jouw garderobe op

Het is natuurlijk leuk om jouw garderobe aan te vullen met nieuwe items maar het is ook wel eens goed om eerst te kijken welke items er eventueel weg kunnen. Dan kan je ook goed kijken wat je allemaal nieuw nodig hebt, want het is zonde als je straks zoveel kleren hebt dat je alles maar amper of sommige dingen zelfs niet draagt. En je kan gelijk met de kleren die je weg doet, een steentje bij dragen aan het goede doel en jouw karma natuurlijk. Wanneer je dan gaat kijken naar nieuwe items kom je natuurlijk voor mannen merken tegen als dsquared en ga je dan ook naar dsquared shirt kijken. Voor vrouwen zijn dit natuurlijk andere merken en ga je ook kijken naar shirtjes, rokken en eventueel jurken. Want het wordt ook weer tijd om die te gaan dragen in de lente. Laat die benen maar wat kleur pakken want dat willen we allemaal natuurlijk.

 

De lente in huis halen

Ook hier kan je genoeg doen. Het is natuurlijk ook logisch, wanneer je je garderobe eerst kan opruimen voordat je hem aanvult, dat je dit ook met je huis kan gaan doen. Dus een frisse opruim- en poets beurt kan natuurlijk wonderen doen. Je huis is gelijk spik en span en jij weet precies wat je in huis hebt en het ruimte gelijk ook heerlijk fris. Dus die ramen kunnen natuurlijk wat vaker open om de frisse lucht binnen te laten. En dan om je huis op te fleuren, is het natuurlijk mogelijk om je huis vol te zetten met fleurige bloemen. En wat is nou leuker dan een huis vol fleurige bloemen? Precies, eigenlijk helemaal niets. Maar je hebt natuurlijk ook een tuintje of een klein voortuintje waar je de lente ook in terug kan laten komen. Dus tijd om plantjes te kopen en dan te planten en ook de kleur en vooral de lente daar in terug te laten komen.

Gerelateerd

Populair

Last van muizen? Dit moet je doen

Het is erg vervelend als je last hebt van muizen. Het kan je een erg vies gevoel geven en dat is ook erg logisch...

Waar moet je op letten als je een printer gaat kopen?

Ondanks dat de printer nog niet zo lang op de markt is ten opzichte van veel andere producten, zijn de printers door de jaren...

Wat zijn de mooiste visregio’s voor een visvakantie?

Voor veel mensen is een vakantie niet compleet zonder een dagje aan het water. Of je nu kiest voor een rustige wandeling langs de...