Doe jij mee aan de Oudejaarstrekking?

De feestdagen komen er weer aan. Gezelligheid met familie en vrienden, lekker eten en een drankje doen achteraf. Het hoort er allemaal bij op deze donkere dagen in het jaar. Zo halverwege december begint het alweer een beetje te kriebelen bij veel mensen. Het sfeertje van de feestdagen betekent toch vaak de behoefte aan warmte en gezelligheid. Kerstmuziek, kerstversiering, veel mensen gaan er helemaal op los. Na kerst volgt natuurlijk Oud & Nieuw en een standaard gebeurtenis met de jaarwisseling is de Staatsloterij Oudejaarstrekking. Ik doe zelf elk jaar mee met enkele loten en ik heb ook al best wel wat leuke dingen gewonnen.

Hoe werkt het?

De Oudejaarstrekking is een bekend begrip geworden in Nederland. Op Oudejaarsavond wordt de trekking gedaan met een mega prijzenpot. Het prijzenpakket bevat bijvoorbeeld de hoofdprijs van 30 miljoen euro. Daarnaast worden er 250 Mini’s verdeeld. Dit zijn natuurlijk prijzen waarbij de grootste dromen al werkelijkheid kunnen worden. Naast de hoofdprijs zijn er natuurlijk nog veel meer geldbedragen te winnen, waardoor de kans best groot is dat je altijd wel een prijs pakt. Daarnaast heeft de Staatsloterij nog een actie. Als je voor 22 december je loten koopt, dan maak je kans op het winnen van nog eens 100 loten. Stel je voor dat je 100 loten tot je beschikking hebt, dan is de kans op een prijs natuurlijk wel heel groot. De prijswinnaar van deze actie wordt op 27 december bekend gemaakt.

Als het klokslag 12 uur is en jij met je vrienden of familie proost op het nieuwe jaar, komt de trekkingsuitslag online te staan. Veel mensen zetten dan al vrij snel hun champagne aan de kant om de trekkingsuitslag te bekijken. Heb je wat gewonnen? Dan kun je dat direct zien.

Meedoen aan de Oudejaarstrekking

Een Oudejaarslot kost je 30 euro. Ook kun je ervoor kiezen om een half Oudejaarslot te kopen voor 15 euro. Wie niet bang is om een gokje te wagen kan er ook voor kiezen om een straat te kopen voor 300 euro. Een hele straat geeft in ieder geval een minimale winst van 50 euro en een halve straat geeft een minimale winst van 25 euro.

Meedoen kan vanaf 18 jaar. Ben je jonger dan 18? Dan spelen je ouders vast ook wel mee. Het meedoen aan de Oudejaarstrekking is namelijk heel normaal en toegankelijk voor iedereen, maar het is natuurlijk logisch dat je als minderjarige nog niet mee mag doen.

Wat ga je doen met je prijzen?

Het leuke aan de Oudejaarstrekking is natuurlijk het dromen over de prijzen. Ga je een onbewoond eiland kopen of een villa ergens in de stad? Vakanties, auto’s, het rijke leven? Wat je in ieder geval weet is dat je bij de Staatsloterij uitstekend begeleid wordt. Mocht je echt de gelukkige zijn, dan krijg je enkele tips. Zet het geld op een spaarrekening, bedenk goed wat je met het geld wil doen en schakel een financieel adviseur in. Welke leuke dingen ga jij allemaal doen? De mogelijkheden zijn eindeloos en daar is een loterij eigenlijk ook voor bedoeld. Het dromen van de prijzen en het meedoen, iedereen met een lot maakt een kans. Pak die kans dus zeker en koop je eigen Oudejaarslot!

 

Gerelateerd

Populair

Rijker worden, hoe doe je dat?

De gemiddelde mens heeft het niet slecht in Nederland, maar wat extra geld is natuurlijk nooit weg. Het kan zijn dat je ervan droomt...

Last van muizen? Dit moet je doen

Het is erg vervelend als je last hebt van muizen. Het kan je een erg vies gevoel geven en dat is ook erg logisch...

Waar moet je op letten als je een printer gaat kopen?

Ondanks dat de printer nog niet zo lang op de markt is ten opzichte van veel andere producten, zijn de printers door de jaren...