EPDM kopen voor een nieuw dak

0
577

Als je EPDM wil kopen, dan kun je dit gemakkelijk online doen via een webshop. Je hebt dan vaak een ruime keuze en je kunt rustig kijken wat je precies nodig hebt. EPDM kun je overigens voor vele verschillende toepassingen gebruiken. Ook maakt het niet uit of je het gebruikt voor renovatie of nieuwbouw, het kan allebei. Wil je graag EPDM kopen? Dan kan dit op maat!

EPDM kopen op maat

Wanneer je EPDM aanschaft, kan je dit gemakkelijk op maat laten maken. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste formaat aanschaft. Ook dit kan allemaal online, zodat je het binnen een paar dagen binnen hebt. Je bepaalt zelf de lengte en de breedte, en je moet even bekijken welke dikte je wil. Je kunt vaak namelijk kiezen uit twee diktes, 1,30mm of 1,00mm. Als je dit allemaal hebt ingevuld, kan de EPDM op maat voor jou op maat gemaakt worden. Je kunt ook een EPDM pakket bestellen, zodat alles mee wordt geleverd wat je nodig hebt om de EPDM te leggen. Je kunt dit overigens helemaal zelf doen als doe-het-zelver, want er zit een duidelijke uitleg bij. Mocht het toch niet helemaal lukken, dan kun je altijd contact opnemen met de webshop om te kijken wat ze voor je kunnen doen. Wil je helemaal flexibel zijn in het aanbrengen van EPDM? Schaf dan een EPDM rol aan.

EPDM rol

Met een EPDM rol kun je EPDM ook heel flexibel aanbrengen. Je kunt de banen gemakkelijk aan elkaar lijmen, in combinatie met een EPDM kit. Ook kun je een EPDM rol op maat knippen. Hierdoor krijg je een strak afgewerkt dak, en dat wil je natuurlijk! Vaak kun je op de webshop ook een video vinden waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier je de EPDM rol kunt leggen. Hierdoor kan het bijna niet misgaan. En als je voor een EPDM rol gaat, ben je nog duurzaam bezig ook. Het is namelijk recyclebaar. Wil jij een EPDM rol aanschaffen?

EPDM rol aanschaffen

Als je EPDM wil kopen aanschaffen, dan heb je deze vaak al binnen een paar werkdagen binnen als je deze online bestelt. Op die manier ben je snel voorzien van een nieuw, maar ook een waterdicht dak. Hiervoor kun je namelijk ook de benodigde accessoires bestellen, zoals een hemelwaterafvoer en een dak ontluchting. EPDM is trouwens licht in gewicht, waardoor het ook gebruiksvriendelijk is. Zo zijn er heel veel voordelen verbonden aan EPDM! Ga jij het aanschaffen?