Er zijn ook goedkope kerstpakketten beschikbaar

Een van de problemen waar iedere werkgever vroeg of laat een keer tegenaan loopt is dat het even niet zo lekker gaat met de financiën van het bedrijf. De lonen moeten betaald, maar de klanten betalen niet op tijd. Er moet geïnvesteerd worden in nieuwe apparatuur, maar de klanten hebben een betalingsachterstand. Dat kan even schrikken zijn, maar het komt meestal wel weer goed. Maar wat nu als dit precies valt in de periode dat jij kerstpakketten wilt gaan bestellen? Dan is het fijn te weten dat er ook goedkope kerstpakketten beschikbaar zijn. Goedkope kerstpakketten zijn net zo mooi als de kerstpakketten XL, maar gewoon wat minder groot. En aangezien het het gebaar is dat telt, zit je ook met goedkope kerstpakketten helemaal goed.

Goedkope kerstpakketten zijn de oplossing

Nu zijn kerstpakketten natuurlijk helemaal niet verplicht. Ze dienen als een leuke geste van de werkgever richting de werknemers. Maar wanneer het eenmaal traditie is in jouw bedrijf om kerstpakketten uit te delen, dan kan het wel heel zuur zijn als je dat een jaar niet redt. En dus zijn goedkope kerstpakketten dan de oplossing. Je hebt dan al voor minder dan € 10,00 per persoon een leuk pakketje met allerlei lekkers. Dat zullen je werknemers vast op prijs stellen.

Of je pakt echt enorm uit

Heb je een topjaar achter de rug? Meer klanten, meer omzet, meer winst dan ooit? Dan wil je dat natuurlijk graag met al je hardwerkende medewerkers vieren. Nu kun je ze uitnodigen voor een kerstdiner of een kerstborrel, maar hoe leuk is het dan als ze na afloop ook nog eens een enorm kerstpakket krijgen? Dat gaat natuurlijk niemand verwachten! Je kunt kerstpakketten XL kopen in veel verschillende thema's en met verschillende inhoud. Wanneer je direct bestelt zodra het kan, in augustus, dan heb je nog een ruime keuze uit alle verschillende mogelijkheden.

De middenweg is ook altijd nog mogelijk

Het is jouw bedrijf, dus jij bepaalt het budget dat beschikbaar is voor de kerstpakketten. Bestel altijd een paar extra pakketten, want hoe je je best ook doet, er zijn altijd mensen die je per ongeluk vergeet. Het is dan fijn als je nog wat extra pakketten achter de hand hebt. Je kunt gaan voor een mooie middenweg: een schitterend, goedgevuld kerstpakket dat nog wel te tillen is. Het gaat je medewerkers niet om dat enorme kerstpakket, maar vooral om de gedachte die erachter zit: dat jij dankbaar bent voor al het werk dat zij in het afgelopen jaar hebben verzet.

Gerelateerd

Populair