Top 3 schoenen die elke vrouw MOET hebben

0
966

Wij als vrouwen zijn dol op kleding. Nadat we onze outfit hebben uitgekozen, horen er natuurlijk nog een paar schoenen onder die de look helemaal afmaken. En om eerlijk te zijn, kunnen we daar maar nooit genoeg van krijgen, toch? Iedere vrouw heeft zo haar eigen smaak, maar toch zijn er een paar schoenen die je simpelweg niet mag missen. Deze top 3 schoenen zijn voor elke fashion-liefhebber onmisbaar in de schoenenkast.

De stoere klassiekers: Vans

Deze klassiekers moet iedere vrouw in haar kast hebben! Ze lopen zo ontzettend lekker, dat je ze het liefst overal naartoe wil aandoen. Deze stijlvolle stoere schoenen zijn begonnen als de ideale schoenen voor skaters en gaan zo al jaren mee in de modewereld. Tot de dag van vandaag zijn deze schoenen geliefd bij vele mensen en. De lage sneakers zijn in alle soorten kleuren en prints verkrijgbaar, waardoor ze met elke outfit te matchen zijn. Kortom: deze comfortabele, tijdloze schoenen moet elke schoenenliefhebber in haar kast hebben!

Elegante eyecatchers: Louboutin

De welbekende hakken met de rode zool. Hét kenmerk van Louboutins. De beruchte rode zool van een paar Louboutin hakken wordt wereldwijd herkend en straalt luxe elegantie uit. Alhoewel de zolen niet snel opvallen bij reguliere schoenen, slaagt ontwerper Christian Louboutin er in om met de zolen al het aandacht te trekken. Deze high heels zijn ideaal voor een classy outfit en vallen ze perfect te combineren met zowel een elegante avondjurk als een normale spijkerbroek. Met wat voor outfit het ook wordt gecombineerd, het geeft een indruk van luxe mee.Ook de Louboutins zijn al een lange tijd in het spel en zijn nog steeds niet weg te denken uit de hedendaagse modewereld. 

Balenciaga, de unieke trendsetters

Last but not least: Balenciagas. Oke, deze unieke schoenen waren aan het begin even wennen. Vooral toen Balenciaga de zwarte ‘Speed Trainers’ uitbracht waren de meningen erg verdeeld en wisten we niet precies wat we ervan moesten vinden. Maar al snel sloten we ze massaal in ons hart. De nooit eerder vertoonde ‘sok’ vorm met een nauwsluitende bovenkant en de zolen van normale sneakers, is wat deze schoenen zo uniek maakt. Deze balenciagas zijn intussen DE nieuwste trend en bovendien lopen ze erg lekker door de pasvorm die goed aansluit aan de voet. Inmiddels zijn we er dol op en kunnen we geen genoeg meer van krijgen van deze must haves!