Airsoft, de Mol en andere leuke teamuitjes

Elk jaar krijgen we een budget voor een teamuitje. Meestal zijn er een paar mensen binnen ons grote team die het dagje uit organiseren. Dit jaar had ik me opgeworpen als vrijwilliger. Het leek me heel erg leuk om ook eens een teamuitje te organiseren. Samen met een collega nam ik deze niet onbelangrijke taak op me. Want in ons team wordt erg uitgekeken naar dit uitje. We waarderen het dat onze baas ervoor betaald en we zien het als een waardering voor ons werk. De afgelopen jaren hebben we geweldige dingen gedaan. Het leek me een hele opgave om iets te verzinnen wat nog beter was dan het uitje van vorig jaar. Maar ja, we moesten het proberen want de collega’s wachtte gespannen af waarmee wij zouden komen. Mijn collega en ik begonnen met een zoektocht op internet en daar bleken we heel veel keuze te hebben.

Airsoft en bonbons maken

Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kunt het laten organiseren voor je team. Zo ontdekten we dat we een militair spel, airsoft, met het hele team konden spelen. Als echte militairen zouden we dan rondrennen in een bos, of bij slecht weer, in een grote gymzaal. Het leek me wel wat. Tot we kwamen op een volgend uitje: bonbons maken. Ik ben dol op chocolade en de rest van het team ook. Dat weet ik omdat we, als we eens een doos met chocolade als dank krijgen, binnen  enkele minuten die hele doos hebben verorberd. Wel handig als je dat dan zelf bij kan vullen door het zelf te maken. Maar we konden ook meedoen aan Wie is de Mol? Of quad gaan rijden. He kon allemaal niet op. Ons budget kon helaas wel op, dus we moesten echt kiezen.

Er op uit!

Uiteindelijk gaat het er overigens niet echt om wat je doet. Het gaat erom dat je eindelijk eens helemaal weg bent van de werkvloer en met elkaar lol maakt. Het is echt super leuk om de collega’s eens van een hele andere kant te zien. Om het eens over andere dingen te hebben dan werk. Het is verrassend en je ziet soms hele nieuwe eigenschappen bij iemand. Ook dit jaar hebben we het weer geweldig gehad en we kunnen er weer tegenaan. En volgend jaar gaan we gewoon weer want dit blijft voor ons het hoogtepunt van het jaar qua werk.

Gerelateerd

Populair

Rijker worden, hoe doe je dat?

De gemiddelde mens heeft het niet slecht in Nederland, maar wat extra geld is natuurlijk nooit weg. Het kan zijn dat je ervan droomt...

Last van muizen? Dit moet je doen

Het is erg vervelend als je last hebt van muizen. Het kan je een erg vies gevoel geven en dat is ook erg logisch...

Waar moet je op letten als je een printer gaat kopen?

Ondanks dat de printer nog niet zo lang op de markt is ten opzichte van veel andere producten, zijn de printers door de jaren...