Nooit zorgen over de auto!

Rijden zonder je ooit zorgen te hoeven maken om de auto, dat is een droom van iedereen. Wanneer je namelijk een eigen auto hebt, zal je altijd na moeten denken over de verzekeringen en de andere kosten. Belastingen zijn bijvoorbeeld ook helemaal niet goedkoop. Iets wat veel beter is, is het leasen van een auto voor een korte tijd. Een goede shortlease helpt om wat vrijer te zijn. Je hoeft namelijk niet zelf een auto te kopen. Het is veel makkelijker om alleen wanneer het nodig is een auto te gebruiken. Je hoeft dan niet onnodig voor belastingen of voor verzekeringen te betalen. Veel leasemaatschappijen kunnen een goede auto leveren voor shortlease. Voor de meeste mensen is het niet moeilijk, maar wanneer je een BKR registratie hebt, kan het lastiger worden. Een auto leasen met negatieve BKR  is wel mogelijk, maar alleen als de dealer voor de shortlease zelf kijkt of het financieel kan. Dat is niet altijd het geval, dus het is goed om dat soort zaken van tevoren even na te kijken. Gelukkig staat er tegenwoordig op internet van alles en nog wat over goede shortlease van een auto. Het is dan ook makkelijk om te leren over de verschillende soorten auto’s die je enkele maanden kunt leasen. Zorgen zal je niet hebben, want op het moment dat er iets mis gaat, is pechhulp gegarandeerd en hoef je ook niet te betalen voor de schade. Echt zorgeloos rijden dus!

Leasen voor een goede prijs

Wanneer je gaat beginnen met shortlease, is het natuurlijk wel belangrijk dat je altijd een goede prijs kunt krijgen. Het licht een beetje aan de auto waar je in gaat rijden, maar over het algemeen heb ik gemerkt dat het echt reuze meevalt met de prijzen. Je hoeft in elk geval nooit kapitalen neer te tellen en shortlease is dus voor iedereen betaalbaar, ook wanneer je als zzp’er een BKR registratie hebt gekregen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je even een tijdje geen buffer had, omdat de klant niet wilde betalen. Dan heb je daarna nog last van het feit dat je geen nieuwe leningen aan kunt gaan. Voor een goede dealer maakt dat echter niet uit bij shortlease. Ook met een BKR registratie zijn er dus volop mogelijkheden.

Het nieuwste model

Een nieuw model auto is natuurlijk wel zo fijn, omdat daar alles in zit wat je nodig hebt. Een goede geluidsinstallatie bijvoorbeeld, zodat je altijd kunt luisteren naar je favoriete muziek. Voor veel mensen is dit een mooie manier om tot rust te komen tijdens de drukke ochtend- en avondspits.

Gerelateerd

Populair