De juiste bureaustoel voor thuis of op werk.

Mis jij je bureaustoel nu ook zo sinds je thuis aan het werken bent? Die bank, eetkamer stoel of kruk biedt toch niet helemaal dezelfde steun als je eigen bureaustoel. En hoe belangrijk is die steun tijdens de lange uren die je erop zit tijdens je werk. Het zorgt ervoor dat je geen last krijgt van je rug of een houten kont van het harde zitvlak. Je kunt er natuurlijk ook voor gekozen hebben je bureaustoel van werk naar huis mee te nemen dan mis je hem natuurlijk niet en heb je de steun die het je biedt ook gewoon thuis!

De juiste steun tijdens het werk.

Wat veel mensen eigenlijk niet weten, en zich over het algemeen ook niet aan houden, is dat je op een bureaustoel gemiddeld maar 4 uur per dag mag zitten. Tijdens een werkdag van 8 uur gaat dat een uitdaging worden tenzij je een sta bureau hebt waarmee je dan kunt wisselen tussen het staan en zitten. Ga je langer dan 4 uur per dag op je bureaustoel zitten kun je op termijn klachten ondervinden die veelal lastig te verhelpen zijn en vaak lang duurt. Als jij je houdt aan het gemiddelde van 4 uur per dag zal de bureaustoel jou de juiste steun bieden om je dag zonder problemen en klachten door te komen. Want zeg nou zelf, steeds moeten draaien en leunen op 1 kant tijdens je werk omdat je niet lekker zit of last van je rug of heup krijgt helpt niet. Je raakt afgeleid geïrriteerd en bent niet gefocust meer. Het juist in kunnen stellen van de bureaustoel is dan ook van belang om deze naar jouw lichaam te zetten. Elk lichaam is tenslotte anders en heeft andere steunpunten nodig.

Welke bureaustoel voor bij jou op werk of thuis?

Als je dan vervolgens zelf een bureaustoel uit kan gaan kiezen komt het neer op een aantal aspecten. Zit hij comfortabel en ziet de stoel er leuk uit. Het belangrijkste is natuurlijk dat de stoel voor jouw lichaam de juiste steun biedt. Kun je hem op de juiste manier instellen en gaat dat makkelijk. Een deskundige erbij halen om dit te beoordelen is van belang om geen klachten over te houden aan het zitten op die bureaustoel. Daarnaast kun je gaan kijken of je met die specificaties een stoel vindt die je er leuk uit vindt zien. Vaak kun je kiezen uit verschillende soorten stof en de kleur dus helemaal naar je eigen smaak maken. Waar ze dit heel goed kunnen en ook een breed aanbod hebben is op bureaustoel24.nl. Ze hebben hier een breed assortiment aan bureaustoelen voor thuis of op kantoor.

Gerelateerd

Populair