De leukste thuis-vakantie!

Hou jij wel van een beetje zon, zee en strand maar heb je niet de financiële middelen om op een uitgebreide zonvakantie in het buitenland te gaan? Of zijn er andere omstandigheden die dit lastig maken, zoals gezondheidsproblemen, jonge kinderen, of iets anders? Niet getreurd: vanuit je eigen huis kun je ook een hele hoop zomers plezier hebben – en dat voor de allerlaagste prijzen! Wij laten je hier zien hoe je dat regelt.

Wees voorbereid op het weer

We kunnen er helaas niet omheen: als je dit leest woon je waarschijnlijk, net als wij, in Nederland, en daar zullen thuisvakanties dus niet de zonnigste zijn. Wees dus goed voorbereid op slechtere weersomstandigheden, zodat je niet je hele zomer lang teleurgesteld wordt. Koop een leuke kleurrijke paraplu, organiseer een middagje plassen stampen in je mooiste regenlaarzen, haal er gewoon het beste uit! Zomervakantie betekent ook veel vrije tijd die je normaal niet hebt, dus ook voor binnen-uitjes zoals uitstapjes naar een museum is het alsnog handig dat je thuis zit, ook met slecht weer. En bijvoorbeeld een pretpark dag kan soms nog gezelliger en knusser worden als je met zijn allen in je regenponcho loopt! Als je je lange zomeravonden toch liever buiten door wil brengen, ga dan op zoek naar een waterdichte partytent. Heerlijk knus met het tikkend geluid van de regen op het dak, maar jij zit lekker droog!

Zonnige dagen

Gelukkig worden de zomers in Nederland, ondanks wat regenachtige dagen, steeds beter. Afgelopen zomer liepen de temperaturen op tot wel 40 graden in sommige delen van het land. En ook daar wil je natuurlijk goed op voorbereid zijn! Onze tip: doe wat je op je resort-vakantie ook zou doen. En dat betekent, voor de meesten, lekker helemaal niks. Neem die regenachtige dagen om de boodschappen te doen, misschien zelfs al te meal-preppen, lekkere drankjes mixen, ijsjes klaar in de vriezer. Zo kun jij op die zonnige dagen lekker genieten zonder zorgen.

Het enige wat dán nog mist aan jouw at-home resortvakantie, is natuurlijk het zwembad. Gelukkig zijn daar hele mooie van te vinden, gewoon voor in de achtertuin! Bij intex vind je de grootste zwembaden voor in de tuin, schoonmaaksets en trapjes, maar ook zwembanden, ligbedden en andere zwem-benodigdheden om het meeste uit je zwembad te halen. Ook voor de kinderen heeft intex allerlei leuk zwem-speelgoed. En hoe beter de kinderen zich zelf kunnen vermaken, hoe meer jij je kunt voelen alsof je op vakantie bent. Nu hoef je alleen nog je ogen dicht te doen, de zon goed op je huid te voelen, even rond te dobberen in je rustige zwembad – en dan lijkt het net alsof je in Turkije of Spanje zit, beloofd!

Gerelateerd

Populair