Fietsen 2.0

Probeer jij vaker de auto te laten staan om te besparen op benzinekosten? Door een elektrische fiets te kopen, worden jouw fietsritten een stuk aangenamer. Forse tegenwind of een flinke heuvel zijn geen reden voor ergernis, want jouw stalen ros is uitgerust met een sterke motor. Een elektrische fiets kopen past helemaal in het plaatje van een duurzame en groene toekomst. Door de laatste technologieën is het mogelijk om zuinig om te gaan met de accu zodat deze niet vaak opgeladen hoeft te worden. En mocht de accu tijdens een grote fietstocht toch leeg raken, dan zijn er genoeg oplaadpunten te vinden in de omgeving waar je de batterij weer kunt opladen.  

Voordelen van een elektrische fiets kopen

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet alleen ouderen die fietsondersteuning kunnen gebruiken, maar ook de jonge generatie heeft veel baat bij een elektrische fiets kopen. Zo kan je makkelijker lange afstanden afleggen en dit is ook beter voor het milieu dan een auto of scooter. Bovendien bespaar je ook nog eens op brandstofkosten, parkeerkosten en verzekeringskosten met een elektrische fiets. Uiteraard is een elektrische fiets kopen wel duurder dan een normale fiets, maar dit verdient zich weer gemakkelijk terug door het hoge fietsgemak! 

De perfecte oplossing voor het hele gezin: de bakfiets

Wil je graag een elektrische fiets kopen, maar heb je laadruimte nodig om boodschappen of je kinderen te vervoeren? Een elektrische bakfiets kopen is dan de perfecte oplossing. Bij een bakfiets denk je misschien direct aan een fiets met 3 wielen en een grote lompe houten bak. De elektrische bakfiets gaat echter mee met zijn tijd. Zo is het merk Urban Arrow een echte voorloper op het gebied van elektrische bakfietsen. Met strakke ontwerpen en lichtgewicht materialen is de nieuwe bakfiets een echte allemansvriend geworden. Door het aluminium frame en EPP (industrieel piepschuim) laadbak, ben je met deze fiets wendbaar en beweeg je je gemakkelijk door het verkeer. Daarnaast vinden kinderen het heerlijk om laag bij de grond te zitten. In de bakfiets hebben zitten ze op de eerste rij om de wereld voorbij te zien gaan. Zo is iedere fietstocht een waar avontuur! 

Een fiets die zich aanpast aan jouw wensen

Daarnaast is de bakfiets ook gemakkelijk aan te passen aan veranderingen. Zo is het voorframe van de Urban Arrows bakfietsen eenvoudig te wisselen, zodat je ook kunt kiezen voor een compacte bak die bij jouw veranderende gezin past. Ook zijn er vele accessoires te verkrijgen wanneer je een bakfiets gaat kopen, zodat jij en je gezin altijd veilig en beschermd zijn, weer of geen weer. Met een comfortabel kinderzitje, een vloermat en een afdekzeil is jouw elektrische bakfiets uitgerust met de beste onderdelen om aan jouw wensen te voldoen.

Gerelateerd

Populair