Nieuwe outfits

Afgelopen winter heb ik stage gelopen bij een makelaarskantoor. Ik vond dit heel erg spannend om te doen. ik weet nog goed hoe ik me voelde op mijn eerste dag. Er ging heel wat werk zitten in de voorbereiding van deze dag. De stage begon in november, maar voor de voorbereidingen gaan we terug naar maart. Ik zag op de Hogeschool Rotterdam. Aan deze hogeschool volgde ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij. Ik was niet de doorsnee student. Dit had ik al gemerkt op de eerste dag. Veel mensen kwam in blousejes en nette schoenen naar school.  ik was van mijn middelbare school nog gewend dat het niet gek was om in joggingsbroek naar school te komen. Ik merkte al snel genoeg dat dit niet zo was. Mijn ouders hadden ook door dat mijn klederdracht niet paste bij mijn opleiding. Op school ging dit nog. Er waren nog andere studies op locatie dus mijn kleding viel niet veel op. Bij presentaties wist ik altijd nog wel een blouse te vinden. Tijdens mijn stage in Amsterdam bij het makelaarskantoor zou ik niet wegkomen met dit ene bloesje. Om deze reden kreeg ik voor mijn verjaardag, in april, een bon van 500 euro van mijn ouders. Met dit geld mocht, en moest, ik nieuwe kleren kopen.

Op pad

Mijn moeder werkte bij een kledingwinkel in ons dorp. Het was een van de grootste en best bezochte winkels in het dorp. Mijn moeder werkte op de vrouwenafdeling. Naast deze afdeling was de mannenafdeling. Hier werkte een goede vriend van mijn moeder genaamd Johan. Johan kon mij heel goed helpen met mijn kledingkeuze. Ik droeg eigenlijk alleen maar truien met lange mauwen, broeken met gaten en joggingsbroeken. Johan stopte mij in een aantal heren truien. Hij wist heel goed hoe hij dit moest opbouwen. Hij begon bij truien die normaal, mijn normaal, leken en bouwde geleidelijk op naar iets moois voor mijn stage. Naast een aantal truien verkocht hij mij ook een aantal poloshirts voor de warmere stagedagen.

Outfits

Ik was gesloopt na deze eerste dag shoppen, maar er zat nog een dag aan te komen. Ik moest ook nog nette broeken en schoenen hebben. Dit kon ik ook bij Johan laten doen. ik was hier heel blij mee, omdat ik mij inmiddels op mijn gemakt voelde bij de nette kleren. Na deze dag had ik een aantal outfits klaar voor mijn stage. Ik was gelijk een stuk minder nerveus, en had zelfs zin gekregen om de nette kleding te gaan dragen.

Gerelateerd

Populair