Vind de ideale cadeaus voor hem (en haar)!

Altijd als iemand me vraagt wat ik voor mijn verjaardag wil, vergeet ik opeens alle dingen die ik leuk vind in het leven. Herkenbaar? Misschien herken je het persoonlijk niet, maar ik garandeer je dat je er sowieso wel een ervaring mee hebt gehad als iemand anders jarig is. Mijn vriend is bijvoorbeeld bijna jarig, en hij heeft hetzelfde probleem; hij heeft geen idee wat hij voor zijn verjaardag wilt. Ik heb heel lang nagedacht over wat ik hem zou geven, en ik heb uiteindelijk een lijstje gemaakt zodat ik goed zit voor een aantal jaar. En die lijst deel ik nu even hier, zodat alle mannen (en vrouwen, we zijn inclusive hier) in jullie levens altijd gave verjaardagscadeaus zullen krijgen. Welkom bij mijn lijst van cadeaus voor hem!

Niet-doorgestoken kaart

Eigenlijk is dit een gaaf cadeau voor iedereen, maar dit is nu eenmaal een cadeaus voor hem-lijst. Elke reiziger in je leven zal dit cadeau sowieso waarderen; een wereldkaart. Je hebt heel veel verschillende soorten. Hele moderne, basisschool-achtige wereldkaarten, maar ook ouderwetse, 18e -eeuwse ingelijste wereldkaarten. Er is zelfs een wereldkaart die ook een kraskaart is, zodat je de landen waar je bent geweest kan openkrassen. Je kan zelfs samen op reis gaan met de persoon aan wie je deze kaart geeft, om hem compleet te maken. Win-win!

18e-eeuwse flair

Een van mijn favoriete cadeaus of-all-time is opnieuw voor iedereen, alhoewel dit cadeau wel vaker in de cadeaus voor hem categorie valt; een zakhorloge. Het is een klassiek accessoire die nog steeds relevant is, ook al werd hij in de 18e eeuw al volop gedragen. Er zijn zo veel verschillende maten en materialen, dat je sowieso een zakhorloge kan vinden voor de jarige in je leven. En nog een pluspunt; je kan ook nog iets erin laten graveren!

Iets literairs

Als je echt na wilt denken over cadeaus voor hem, hoef je eigenlijk nooit zo ver te zoeken. Veel van de mannen (en vrouwen!) in mijn leven zijn namelijk het aller gelukkigst met een goed boek. Kijk naar hun interesses en kies daar een mooi boek voor uit. Als ze heel erg van politiek houden, zoek dan een analytisch boek uit, of een memoir van een belangrijke politicus. Houden ze van koken? Spannende films? Illustratie? Kookboeken, thrillers en stripboeken, en nog veel meer, het is allemaal mogelijk. Plus, lezen is ook nog eens goed voor je.

Denk dus goed na over de interesses van de jarige, dat is het aller belangrijkste. En als je het echt, echt niet weet; ga dan lekker uit eten! (Dat is sowieso goed levensadvies)

Gerelateerd

Populair