Wat jij nu MOET spelen op je gaming PC!

Een van mijn favoriete bezigheden is gamen op mijn gaming PC, en daar ben ik niet alleen in. Maar soms is het lastig om tussen al die games die elk jaar uitkomen de juweeltjes te vinden. Is Super Mario Odyssey nu echt goed? Of gaan we toch voor de nieuwe Borderlands? Detroit: Become Human; is de hype terecht? Gelukkig ben je hier aan het juiste adres. Hieronder een lijst van de vetste games voor op je gaming PC, nieuw én iets ouder.

Dishonored 2

De eerste game op deze lijst is niet een van de nieuwste games, en eigenlijk ook meer een serie dan een solo game, maar afijn. Ik heb het natuurlijk over de Dishonored serie, en dan met name Dishonored 2. In deze first person mix tussen stealth, strategy en gave combat (met ook nog eens een kick-ass verhaal) speel je als Corvo (de held uit de vorige game) of als Emily Kaldwin (die in de eerste game nog een jong meisje was). De game heeft net zoveel (misschien wel meer) charme als de eerste, en gebruikt dezelfde nu signatuur animatiestijl. Hoekig, vreemd en helemaal Dishonored.

The Witcher III: Wild Hunt

Ook de volgende game op de lijst is niet persé een nieuwkomer, maar wel super, super goed. De Witcher III Wild Hunt volgt in de voetsporen van de vorige games, maar staat genoeg op zichzelf om als solo gespeeld te worden op je gaming PC. Ook is het veruit de beste van de serie, en tot nu toe (naar mijn mening) ongeëvenaard als open world RPG. De hele wereld lijkt te leven en aan alles is gedacht, zelfs aan Geralt’s baardgroei! Deze game is een gave mix tussen open world, goede combat en ontzettend interessante sidequests, ook nog eens gemengd met de allerbeste legendes en volksverhalen uit de Europese mythologie. Wat wil je nog meer? Oh en onthoudt: zilver is voor beesten, staal voor monsters (AKA mensen).

Borderlands 3

De laatste game op onze lijst is dan wél een nieuwe release, maar ook weer deel van een serie. Borderlands 3 is de nieuwste release van Bethesda, en hij is net zo gek en hilarisch als zijn voorgangers. De game borduurt voor op het vorige verhaal, maar kan ook op zich gespeelt worden (als je spoilers niet er vindt). Deze gekke, manische first person shooter bewijst ook weer in dit nieuwe deel dat originaliteit de gaming wereld nog niet uit is.

Dit zijn, wat mij betreft, de drie vetste games voor je gaming PC. Niet allemaal super nieuw, maar dat betekent niet dat ze niet super goed zijn. Dus, of je nu een third of een first person wilt, een shooter of een open world RPG, het is er allemaal. Dus, pak je gaming PC erbij en ga lekker gamen!

 

Gerelateerd

Populair